Vi firar gudstjänst nästan varje söndag kl 11. Vi har alltid en stund för barnen i början.  Bibeltexter läses både på svenska och arabiska. Minst en gång i månaden har vi nattvard.

Varje måndag under terminerna har vi öppet Språkcafé kl 11-13 för dig som vill träna på att prata svenska och för dig som gärna vill hjälpa till med samtal runt borden. Här sker många spännande möten. Det serveras kaffe, te och smörgås.
Språkcafé måndagar klockan 11.00-13.00

Varannan tisdag är det samling dagtid kl 13-15. RPG-Tisdagsträff med intressanta föredrag eller Träffas och Trivs, då vi river förbandslinne till Kongo. Se kalendern för vad som kommer.

På onsdagarna kl 18 firas det gudstjänst på arabiska. Det finns alltid villiga översättare. Under gudstjänsttiden finns barnverksamhet. Efteråt är det servering.

Högdalskyrkans kör övar på torsdagar .  Vi vill gärna bli fler.

För bokningar av våra lokaler, kontakta Anders Lundblad 0706552200

Bowling-träffar

Är du intresserad av bowling?

Vi är en grupp på 10 – 12 glada pensionärer som träffas varje Torsdag mellan kl. 11.00 – 13-00 i Högdalshallen. Vid vissa tillfällen andra tider. Vi spelar 2 serier som tar ca 1 timme. Efter det fikar vi och samtalar om allt möjligt. Det finns möjlighet att få hjälp av en instruktör och tillika Landslagsbowlare för kvalificerade råd om att förbättra sitt spelande. Det viktigaste för oss att ha roligt tillsammans vilket vi verkligen har. Är du intresserad hör av dig till Högdalskyrkans expedition.

//Hälsningar Alla Bowlare